orașul
creatorilor

Platforma profesioniștilor din industriile creative ieșene

Bine ai venit în orașul creatorilor

Această platformă este o inițiativă destinată conectării, susținerii și promovării profesioniștilor din industriile creative din Iași. Este disponibilă pentru orice creator care activează la nivel local și își propune să crească potențialul orașului de a deveni principalul hub creativ din România.
 
Ne dorim să transformăm Orașul Creatorilor într-un instrument de real ajutor pentru toți cei care contribuie, prin business-urile pe care le dezvoltă și proiectele în care se implică, la creșterea impactului sectoarelor creative în economia locală.  Vrem să ne cunoaștem mai bine pentru că suntem mai mulți decât credem, să găsim mai ușor profesioniști atunci când vrem să începem un proiect comercial sau civic și să ne fie mai ușor să creștem business-urile în Iași.
 
Versiunea curentă este în lucru, motiv pentru care orice feedback este binevenit. Fie că este vorba despre structura per se a domeniilor creative sau idei despre cum putem duce povestea mai departe, suntem aici.
 
Scrie-ne la salut@orasulcreatorilor.com orice gând legat de acest proiect și revenim la tine negreșit.

Echipă

Am 11+ ani de experiență în community building și storytelling în industriile creative. Am început când prea puțini din Iași știau ce înseamnă asta și continui și astăzi, când companiile, ONG-urile, grupurile de suport și brandurile de toate felurile folosesc obsesiv cuvântul comunitate. Cred în forța jocului colectiv și a colaborării, însă ca să putem valorifica potențialul cu adevărat și să avem impact este nevoie să facem un prim pas esențial: să ne cunoaștem. Puterea care stă în spatele persoanei I plural este motivația pe care o am ca să investesc timp și energie în Orașul Creatorilor, unde sper să te cunosc și pe tine.

Sunt graphic, web și brand designer la Namogo, un studio pe care l-am co-fondat în 2008 în Iași. Ne ocupăm de proiecte de branding, web design și implementare, UX/UI pentru aplicații mobile, încercând să punem accent pe designul curat, minimalist, care să mute accentul pe funcție și experiență.

namogo.com

Mulțumiri

Destination Iași – pentru suportul logistic și de promovare a proiectului.

Faber Timișoara – pentru sprijinul creativ și consultanță în dezvoltarea platformei.